Apa je lah

apa je lah Kalau kita ingat dulu, faizal tahir buat persembahan setakat tanggal baju je  habis kena boikot tak sudah  dia buat apa pun kau setuju je lah dia kan  kaya.

Manglish (malaysian english) is an english-based pidgin or creole spoken in malaysia however, chinese dialects also make abundant use of the suffix lah and there is some disagreement as to which language it was originally borrowed . Operate je lah” doktor jelaskan walau bagaimanapun, apa-apa jenis pembiusan melibatkan sedikit risiko apakah komplikasi lain. Tak ramai kenal aku, orang yang rapat je lah tahu perangai sebenar aku ni je kereta member aku ni, mula-mula aku tak perasan apa-apa sebab gelap. [aku rasa dia alonglah / i think he's an ah long lah] ah moi [apa nak takut boh je / what are you afraid of just do it] bohjan - male counterpart of bohsia.

Fizik-lah has 15 ratings and 5 reviews khairul said: bagi fizik payah rumit complicated tapi apa je yang senang dalam hidup ni - dalam buku ni ada 8 tajuk. Contextual translation of apa apa jelah into english human translations with examples: nothing, sorting, min nan, whatever, anything, any clue, any value,.

Examples of use synonyms for jelah and translation of jelah to 25 languages “kalau macam tu, apa kata kita rendezvous kat megalanes jelah,” ujar sofia.

Masuk tahun 2018 ni memang awal-awal dah mencabar, tapi relax chill je lah, semua benda boleh settle kan ayuh teruskan pengembaraan di.

Apa je lah

apa je lah Kalau kita ingat dulu, faizal tahir buat persembahan setakat tanggal baju je  habis kena boikot tak sudah  dia buat apa pun kau setuju je lah dia kan  kaya.

Saya punya macam biasa lah simple-simple je sebab time raya je baru saya pakai baju kurung eh ☺ awak nak cakap apa tadi saya lupa laa 🤭#. (exclamation mark satu je lah taknak jerit kekuat nanti jiran komplen) apa tah yg aku buat sepanjang tiga bulan cuti ni pun taktahu lah seriously, time do fly in a. Meaning: the phrase that's why lah literally translates into that explains it in expect a response as such: “jio you also won't come lah.

Cer teka apa yg aku fotochop kn malas teka ini jawapannya: 1 lampu belakang – dulu dgr citer 2-pieces tailight, alik2 kuar ada 1piece. Ken you help me wit fix car, lah yah lah/no lah you wan go die lah why ken not get a prus prus in skool no lah - leh an informal way of saying 'please '.

apa je lah Kalau kita ingat dulu, faizal tahir buat persembahan setakat tanggal baju je  habis kena boikot tak sudah  dia buat apa pun kau setuju je lah dia kan  kaya.
Apa je lah
Rated 5/5 based on 17 review

2018.